Nakenbad kärsön

nakenbad kärsön

Badet är ett spontant nakenbad som ligger på udde i norra änden av Kärsön i Mälaren nära Drottningholms Slott. Det går buss från Brommaplan mot. Hej jag gillar att sola och bada naken och tycker om att visa upp mig. Det bästa med Svärdsön/Kärsön är att det är en ganska bra bit mellan. Betyg: 4 Den västra udden på Kärsön är ett bra nakenbad med fint västlage och därmed sol långt in på kvällen. Fint vatten men kanske lite svårt att kliva i om. nakenbad kärsön

Nakenbad kärsön Video

2011-07-17 En stund vid sjön Magelungen Badet är ett klippbad som är föga barnvänligt. Sommar, sol - och sex i det fria. Tobbisen bryci fucking, 6 januari Javascript is required to view this map. Peterstafrin perfect shemale Oxviken en 5:

Nakenbad kärsön - grupper som

Anonym skrev I takt med att det blir varmare utomhus vill fler ha sex ute i det fria. Badet är ett spontant nakenbad på en udde i norra delen av Kärsön i Mälaren nära Drottningholms slott. Fler recensioner » De senaste bilderna » Mest aktiva recensenter: Badet är ett spontant nakenbad som ligger på udde i norra änden av Kärsön i Mälaren nära Drottningholms Slott.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *